LUCRĂRILE DE REABILITARE A COLECTORULUI DE APE PLUVIALE DIN STRADA RAMADAN

LUCRĂRILE DE REABILITARE A COLECTORULUI DE APE PLUVIALE DIN STRADA RAMADAN

De la începutul lunii decembrie au demarat lucrările de reabilitare a colectorului de ape pluviale existent pe strada Ramadan, lucrări care vor fi finalizate, comform contractului, în şase luni. Proiectul, în valoare de 3,124 milioane lei, a fost câştigat de societatea “GTL” SA iar lucrările sunt supervizate de Operatorul Regional de Apă şi Canal “Apa Service” SA Giurgiu.

Reabilitarea este necesară în vederea colectării apelor pluviale de pe străzile din zonă, străzi care vor fi asfaltate şi care, în totalitate, descarcă apele pluviale în strada Ramadan.

Până la începerea acestor lucrări de reabilitare, colectorul existent, cu diametru de 300 mm, primea apele pluviale doar de pe strada Ramadan şi şoseaua Alexandriei. Creşterea sarcinii de colectare a necesitat redimensionarea noului colector, acesta având diametre cuprinse între 400 şi 1000 mm, pe o distanţă de 1600 metri, având 70 de guri de scurgere.

Proiectul a fost împărţit în 3 tronsoane, cuprinse între Bariera Ghizdarului şi Bariera Alexandriei, între Bariera Alexandriei şi strada Ancorei (zona Poligon Auto) şi între strada Ancorei şi locul de descărcare în Canalul Cama ( strada Berzei).

Reţelele pluviale de pe străzile ce urmează a fi reabilitate vor fi executate de contractantul care va realiza asfaltarea străzilor.

Ultima modificare: 18.08.2022 – 16:11 de către

Anteriorul FACILITĂȚI ȘI SCUTIRI FISCALE ÎN ANUL 2019

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.